Wie ben ik en Santaibodi

Wie ben ik en over Santaibodi

Mijn Naam is Cora Krapman. Ik ben 43 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen die thuiswonen. En “cadeaumoeder”van de 2 kinderen van mijn man. Ik heb ruim 12 jaar lang mensen met een verstandelijke beperking begeleid. Zowel in het begeleidend wonen maar ook in de activiteitenbegeleiding. Na een moeilijke beslissing ben ik gestopt met dit werk. En heb ik voor een andere weg gekozen. Ook help ik mensen, maar op een andere manier dan dat ik dit deed. Ik ging een cursus ontspanningsmassage doen, voetreflexmassage. Reiki 1 en 2 had ik in het verleden al eerder gedaan. En pasgeleden heb ik een cursus Bach Bloesemtherapie en Aromatherapie afgerond. En nu ook advies in orthomoleculaire suppletie. Nu ben ik dus voor mezelf begonnen en ben ik een mooie praktijk gestart. Ook geef ik workshops in de essentiële oliën. De make en takes. En make-up workshops. 

De naam Santaibodi heb ik zelf bedacht en is Indonesisch. Mijn man is van Indonesische afkomst en dat vond ik speciaal om daar iets mee te doen. Santai betekent geest en Bodi betekent lichaam…en dat heb ik samen gevoegd tot Santaibodi.

Daarbij heb ik zelf weer de zin bedacht Santaibodi “U voelt zich goed met een ontspannen lichaam en geest” Andersom klonk het niet mooi haha.