Young Living essentiële oliën

Young Living en mijn verhaal

Onze dochter kon al een jaartje of 4 lang slecht inslapen en doorslapen. Alle trucks had ik al uit de kast getrokken, maar niets werkte goed of was maar tijdelijk. Toen zag ik op facebook bij een vriendin dat ze een mooie premium starter kit besteld had met wel 12 flesjes essentiële olietjes, en met een mooie diffuserlamp erbij. Toen ben ik mij gaan inlezen en raakte heel erg enthousiast over de oliën van Young Living. Zo mooi hoe je de oliën kunt inzetten ter ondersteuning op vele vlakken. Hoe je ze kunt gebruiken in vele dagelijkse dingen. Ik was eerst sceptisch of ze ook onze dochter zou kunnen gaan ondersteunen. Dus ik bestelde de premium starter kit met een diffuser ed. En nog een extra olie die ik er gratis bij kreeg. Alle olietjes uit de premium starter kit, daar heb je als basis in eerste instantie voldoende aan. Ik heb toen een slaapmix gemaakt ter ondersteuning van een goede nachtrust. En het werkte gewoon…was helemaal blij en overdonderd. Daarna ben ik mij nog meer gaan inlezen en ik ben nog meer aan het uitproberen gegaan…en het geeft zo’n verrijking. Nu help ik ook graag anderen mensen kennis te maken met Young Living. Wanneer je ook een premium starter kit wilt gaan bestellen kun je dat via mij doen. Je kunt zelfs net als mij distribiteur worden, om zo ook weer anderen mensen te inspireren. 

De premium starter kit ziet er zo uit en dit krijg je erbij:

* Peppermint, Copaiba, Frankinsence, Digize, Lemon, Purfication, Lavendel, R.C., Thieves, Panaway, Stress away en orange.

De diffuser zit erbij.

1 roller glide met dop voor een roller flesje ervan te maken. 

2 zakjes Ninxia Red 

10 mini flesjes voor mixjes te maken

10 kaartjes voor weg te geven

Informatiegids ed

Van mij extra: de kosten van een flesje cederwood terug gestort op je rekening.

Een fles V-6 draagolie

Toegang bij verschillende olie groepen

Mijn begeleiding

Voor vragen of hulp kun je altijd even contact opnemen met mij en beantwoord ik graag al je vragen.

Wil je de premium starter kit aanschaffen, kun je dat doen via mijn link. Zorg er voor bij je registratie dat je mijn naam als sponsor erbij ziet staan.

cooroils